Bedrijven

bedrijven aankleding met ballonnen

Ballonnen worden leuk gevonden door jong en oud. Ballonnen trekken hiermee automatisch de aandacht van voorbijgangers en winkelend publiek. Daarom worden ballonnen dan ook veel gebruikt door bedrijven bij bijvoorbeeld een jubileum of actie.

De laatste tijd worden vooral de standaard ballondecoraties besteld zoals een ballonnenboog of ballonpilaren. Het nadeel van deze veel gebruikte decoraties is, dat de aandacht verslapt, mensen vinden het minder bijzonder. Om die reden zijn wij met jaren van ervaring op het gebied van ballon decoreren out-of-the-box gaan denken.

Bij ons kunt u terecht voor de ballondecoratie die verder gaat dan de standaard ballonnenbogen en/of ballonnenpilaren. We denken met u mee wat bij uw bedrijf past, passen de decoraties aan op uw huisstijl/acties. Ook trekken wij de decoraties door in het gehele pand of winkelcentra (in-store), voor eenheid en herkenning.

Vragen

Heeft u een vraag voor een bedrijf aankleding of bent u geïnteresseerd in een offerte.  Vul het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Op deze pagina vind u ideeën om u te inspireren, echter zijn de mogelijkheden eindeloos en daarom vragen we u om ons uit te dagen voor een unieke ballonervaring voor u en uw bezoekers. De pagina zal regelmatig bijgewerkt worden met nieuwe ideeën.