Verjaardag

kinder verjaardag

U viert uw verjaardag maar een keer per jaar en wellicht is het dit jaar wel een jubileum. Een mooie gelegenheid om eens goed uit te pakken met de versiering. De ballonnenboog helpt u hierbij met originele ballondecoratie en versieringen. Als u een indruk wilt achterlaten bij uw visite dan bent u bij ons aan het goede adres.Wij hebben jaren lange ervaring met het maken van ballondecoraties en denken out-of-the-box als het gaat om originele versieringen. Een standaard ballonnenboog of ballonnenzuil kennen de meeste mensen nu wel. Wij maken van deze decoraties originele creaties en laten uw gasten verbaasd staan over hoe de decoraties zijn gemaakt. Over uw feest zal nog lang worden na gepraat.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor feestartikelen om uw verjaardagsfeestje op te leuken.

Ook voor degene die het feest niet organiseert maar een origineel cadeau wilt geven moet u ook bij ons zijn. Laat uw cadeau origineel inpakken in een opgeblazen stuffer ballon, dit is maar een van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Vragen

Heeft u een vraag voor een feestje of bent u geïnteresseerd in een offerte.  Vul het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.