«

»

Zwembad Woudmeer 50 jaar bestaan

Zwembad Woudmeer 50 jaar bestaan

Zwembad Woudmeer 50 jaar bestaan

’t woudmeer al 50 jaar een begrip in Hoogwoud.

wie heeft er vanuit Hoogwoud niet gezwommen, peuter zwemmen, schoolzwemmen, vrije tijds zwemmen of zonnebaden op de zonneweide alles is mogelijk in ’t Woudmeer.

Zwembad Woudmeer met verwarmd water tot 23 graden.

Zwemmen bij zwembad ’t Woudmeer is gezond, leuk, ontspannend, verfrissend, gezellig, voor jong en oud. Zwemmen is goed voor iedereen. Het zwembad heeft een snelle glijbaan en op de grote speelweide kunnen de kinderen heerlijk spelen op de vele speeltoestellen. Kom gezellig zwemmen in zwembad ’t Woudmeer.

Activiteiten

Zwembad ’t Woudmeer biedt veel meer dan waterpret alleen. Er zijn op het terrein volop sport-, spel- en speelgelegenheden, zodat jong en oud er heerlijk kunnen recreëren en vele plezierige dagen kunnen doorbrengen.

Speelgelegenheid en speeltoestellen

Zo zijn er speciaal voor de allerkleinsten speeltoestellen geplaatst tussen de zandbak en het peutebad met een omheining. Daartussen is een terras aangelegd waar je lekker kunt zitten en wat eten of drinken en waar ouders en begeleiders de kinderen in het oog kunnen houden. Op het terras staan picknicktafels waar groepen gezellig aan kunnen schuiven. In het peuterbad staat een vemakelijke, speelse waterboom.

Naast het kassagebouw zijn speeltoestellen geplaatst die leuk zijn voor kinderen in de basisschoolleeftijd en tieners. Het is ook mogelijk dit gedeelte van het terrein te reserveren voor groepen, bijvoorbeeld voor kinderdagverblijven en kinderfeestjes.